foto

Jörn Kux

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Und wer nimmt den Hund?
2018 Endlich Gardasee! (TV film)
2016 Apropos Glück (TV film)
2015 Täterätää! Die Kirche bleibt im Dorf 2
2012 Die Kirche bleibt im Dorf
2008 Was wenn der Tod uns scheidet?

TV seriály

2020 Der letzte Wille (TV seriál)
2013 Die Kirche bleibt im Dorf (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky