foto

Cathryn Wagner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 A Woman Deceived (TV film)
2016 Christmas with the Andersons
Lookin' Up
Smrtící ráj (TV film)
2006 Ahoj ségro, sbohem živote! (TV film)
1999 Rozluč se s Toledem
1998 Nowhere to Go
Polda
Žízeň (TV film)
1997 Oběti
Podivná hra (TV film)
Quiet Days in Hollywood
V první linii (TV film)
V záběru
1996 Chuť strachu
Elevator, The
Klub tajných agentů
Milenecký uzel
Studentka na telefon (TV film)
Svalnatý Santa Claus
1995 Girl in the Cadillac
Není cesty zpět
1994 Meč cti

TV seriály

2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2004 Phil of the Future (TV seriál)
2003 That's So Raven (TV seriál)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
2000 Titáni (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Óda na radost (S10E27)
Předposlední (S10E26)
Mám z vás radost... vážně (S10E25)
další epizody (15)
1999 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Devět lehce našlehaných žloutků (S10E12)
Sourozenecké veselí (S10E11)
Co je ve jménu (S10E10)
další epizody (28)
1998 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Maratonec (S09E10)
Následující možnosti (S09E09)
Vrátil jsem se, protože (S09E08)
další epizody (10)
1997 Bailey Kipper's P.O.V. (TV seriál)
1996 Cyberkidz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky