foto

Richard Ranken

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2015 Kleopatřina ztracená hrobka (TV film)
Sex Change Spitfire Ace (TV film)
Člověk a bestie (TV film)
2014 Útok na bitevní loď Tirpitz (TV film)
2010 Kdo myslíte, že jste? (TV seriál)
2009 Poslední nacisté (TV seriál)
2008 Krvavá Omaha (TV film)
Martin Clunes: Člověk a pes (TV film)
2006 Gangy očima Rosse Kempa (TV seriál)
2005 Looking for Elizabeth (TV film)
Only Human (TV seriál)
2004 Kdo myslíš, že jsi? (TV seriál)
2002 Whitney Houston: The True Story (TV film)
2001 Africa (TV seriál)
Hardcore (TV film)
Secrets of the Dead (TV seriál)
1999 Slaves in Paradise
1995 Modern Times (TV seriál)
Promised Land, The (TV seriál)
1982 Běh času (TV seriál)

TV pořady

2005 Ladette to lady (TV pořad)

Zvukařská filmografie

TV pořady

1983 Frontline (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace