foto

Sophie Hiet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 L'Annonce (TV film)
2014 Le beau monde
2009 Matky a dcery
2008 L'Emploi vide
2006 Ty a já
2005 Jedna krev

TV seriály

2019 Jeux d'influence (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Victor Hugo, nepřítel státu (TV seriál)
IV (E04)
III (E03)
II (E02)
další epizody (4)
2016 Trepalium (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1999 Nebojím se života

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky