foto

Judit Földesi

  • nar. 24.12.1964 (55 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Das elfte Gebot (TV film)
Věčný příběh
1995 Auf Teufel komm raus
1994 Istenszerelem (TV film)
1991 Próbababák bálja, A (TV film)
1990 Rendhagyó feltámadás (TV film)
1989 A kis cukrászda (TV film)
Miss Arizona
Vadkacsavadászat (TV film)
1988 A fészek melege (TV film)
Fenn az ernyő, nincsen kas (TV film)
1987 A nap lovagja (TV film)
Hóhatár (TV film)
Tanya (TV film)
1986 Tánya (TV film)

TV seriály

2002 Hotel Szekszárdi (TV seriál)
2000 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Wer heikel ist, bleibt übrig (E01)
1990 Regina auf den Stufen (TV seriál)
1989 Das Nest (TV seriál)
Szindbád nyolcadik utazása (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 5 (E05)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Szomszédok (TV seriál)
1972 Zenés TV színház (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky