foto

Flora Volpelière

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Parents d'élèves
2019 Bídníci
Mardi de 8 à 18
2018 Les Tuche 3
2017 Bídníci
Kráska k sežrání
La Vie de Château
2016 West Coast
2015 Ghettotube

TV seriály

2018 Záchranný plán (TV seriál)
Únikový plán (S01E08)
Sólo plán (S01E07)
Hloupý plán (S01E06)
další epizody (8)
2017 Zlato (TV seriál)
Sarah Bernhardt (S01E04)
St Elias (S01E02)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Chapati Chapata (S09E04)
Mon ami Squicky (S09E03)

Dokumentární

2014 Terremere

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky