foto

Seiiči Nagumo

  • nar. Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Kindaiči šónen džikenbo: Gokumon sacudžin džiken (TV film)
2009 Hataraku Gon! (TV film)
2007 Doubutsu 119 (TV film)

TV seriály

2019 Innocence: Enzai Bengoshi (TV seriál)
2018 Seigi no Se (TV seriál)
2017 Kahogo no Kahoko (TV seriál)
Tókjó tarareba musume (TV seriál)
2016 Omukae Desu. (TV seriál)
2015 Gakko no Kaidan (TV seriál)
Hanasaki Mai ga Damatte Inai (TV seriál)
2014 Hanasaki Mai ga Damattenai (TV seriál)
2013 35 sai no kókósei (TV seriál)
Share House no Koibito (TV seriál)
2012 Dâti mama! (TV seriál)
Mikeneko Holmes no Suiri (TV seriál)
2011 Rebound (TV seriál)
2010 Hotaru no Hikari 2 (TV seriál)
Magerarenai Onna (TV seriál)
Ōgon no buta (TV seriál)
2009 The Quiz Show 2 (TV seriál)
2008 Osen (TV seriál)
Scrap Teacher: Kjóši saisei (TV seriál)
2007 Haken no Hinkaku (TV seriál)
Hataraki Man (TV seriál)
Hotaru no Hikari (TV seriál)
2006 CA to Oyobi (TV seriál)
Gyarusâ (TV seriál)
Kami wa Saikoro wo Furanai (TV seriál)
2005 Anego (TV seriál)
Ganbatte ikimasshoi (TV seriál)
2004 Musume to ikuru saigo no nacu (TV seriál)
2003 OL Zenido (TV seriál)
2001 Kindaichi Shonen no Jikenbo 3 (TV seriál)
Rouge (TV seriál)
2000 Virtual Girl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace