foto

Laurent Allaire

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ceci n'est pas un polar
2008 Ligne brisée, La
2007 Jak přežít vlastní matku
Ma fille, mon ange
2006 Histoire de famille
2001 Change moi ma vie
1990 Oceán za třetím lesem
1987 Last Song
1986 Golden Eighties

TV seriály

2014 La marraine (TV seriál)
2010 Les rescapés (TV seriál)
2006 François en série (TV seriál)
2004 Temps dur (TV seriál)
2002 Bunker, le cirque (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace