foto

Andrea Cagliesi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Krycí jméno U.N.C.L.E.
2001 Giravolte
1995 Colpo di luna
1991 Omicidio a luci blu
ballata di Ren-Ham, La
1988 Pensieri invadenti

TV seriály

2014 Borgia (TV seriál)
1503, 2. část (S03E10)
1496 (S03E02)
2000 Don Matteo (TV seriál)

Dokumentární

2012 Lo specchio di Calvino (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace