foto

Michel Brethez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2008 Chamsa
2007 L'embrasement (TV film)
2005 Bel Ami (TV film)
Gris blanc (TV film)
2003 Train de 16h19, Le (TV film)
Zběsilost
2002 Blanche - královna zbojníků
2001 Agathe et le grand magasin (TV film)
1999 Les Grandes bouches
1998 Hors jeu
1997 Les Démons de Jésus
1992 Noci šelem
1990 Stan the Flasher
1989 Bouřné léto
1988 Savannah
1986 Charlotte for Ever
Rodinné pouto
1985 Mystère Alexina, Le
1983 Le Voyage
Prends ton passe-montagne, on va à la plage
Rovník
1980 Phallocrates, Les
T'inquiète pas, ça se soigne
Une nuit rêvée pour un poisson banal
1979 Bastien, Bastienne
Rien que par derrière
1978 Brigade mondaine
Flashing Lights
New York City Inferno
Passe ton bac d'abord
1977 La marquise von Porno
Paradiso

TV seriály

2012 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Propuštění (S04E06)
Mise (S04E05)
Únik (S04E04)
další epizody (6)
2010 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Policejní dozor (S03E06)
Výběr zbraní (S03E05)
Nesvoboda (S03E04)
další epizody (6)
2009 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Hrůza (S01E06)
Temné kroky (S01E05)
Chaos (S01E02)
další epizody (4)
2005 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2000 Lyon police spéciale (TV seriál)
1994 Tous les garçons et les filles de leur âge (TV seriál)

Dokumentární

2005 Ils ne mouraient pas tous mais tous étaient frappés
2001 États de service
2000 Život jako sen
1986 Carré blanc

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky