foto

André Maurois

  • nar. 26.7.1885
    Elbeuf, Seine-Maritime, Francie
  • zem. 7.10.1967 (82 let)
    Paříž, Île de France, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2012 Climats (TV film) - kniha
1979 Bernard Quesnay (TV film) - kniha
1965 Misère et la gloire, La (TV film) - kniha
1962 Climats - kniha
1958 Pensione Edelweiss - povídka
1954 Schule für Eheglück - kniha
1939 Entente cordiale - kniha

TV seriály

1970 Alexandr Dumas starší (TV seriál) - kniha
Smrt Porthose (E03) - kniha
Marnotratný otec (E02) - kniha
Dobytí Paříže (E01) - kniha
Night Gallery (TV seriál) - povídka
1965 Bonheur conjugal, Le (TV seriál) - kniha
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál) - povídka
1953 Letter to Loretta (TV seriál) - povídka

TV pořady

1965 Jackanory (TV pořad) - kniha

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace