foto

Genki Jošimura

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Ohaka mairi
2006 Warau Mikaeru
1993 Jume no onna
1992 Gekašicu

TV seriály

2010 Azamijô no lullaby (TV seriál)
2007 Džúken sentai Gekiranger (TV seriál)
2005 Transformers Cybertron (TV seriál)
Transformers: Galaxy Force (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Maria-sama ga miteru (TV seriál)
1999 Digimon (TV seriál)
1998 Night Walker: Majonaka no tantei (TV seriál)
1992 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ohaka mairi
1986 Nojuki jamajuki umibejuki
1982 Bakuretsu toshi
1980 Kuruizaki thunder road

TV seriály

2001 Dr. Rin ni kiitemite! (TV seriál)

Dokumentární

2006 Eiga kantoku tte nanda!

Režijní filmografie

Filmy

2016 Ohaka mairi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky