foto

Hylda Baker

  • nar. 4.2.1905
    Farnworth, Lancashire, Velká Británie
  • zem. 1.5.1986 (81 let)
    Epsom, Surrey, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Nearest and Dearest
1968 Up the Junction
1962 She Knows, Y'Know
1960 V sobotu večer, v neděli ráno

TV seriály

1974 Not on Your Nellie (TV seriál)
1968 Nearest and Dearest (TV seriál)
1963 Best of Friends (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Our House (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky