foto

Stanley Baxter

  • nar. 24.5.1926 (94 let)
    Glasgow, Scotland, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Mr. Majeika
1975 Christmas Box (TV film)
1974 Akenfield
1967 Great Scot! (TV film)
1965 Joey Boy
1964 Father Came Too!
1962 Andělé spásy
Fast Lady, The
1961 Very Important Person

TV seriály

1988 Rab C. Nesbitt (TV seriál)
1970 The Goodies (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
Stanley Baxter Show, The (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)
1953 Garrison Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky