foto

Thierry Simonnet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2011 Mission sacrée (TV film)
2006 Jean de La Fontaine
Les aventuriers des mers du Sud (TV film)
2005 Une belle histoire
2004 Un fils sans histoire (TV film)
2003 Fatou, l'espoir (TV film)
2001 Fatou la Malienne (TV film)
1997 Une patronne de charme (TV film)
1996 Pêcheur d'Islande (TV film)
1995 Noël et après (TV film)
1992 Peur, La (TV film)
1989 Letní hra

TV seriály

2002 Enfant des lumières, L' (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky