foto

Guy Béart

  • nar. 16.7.1930
    Cairo, Egypt
  • zem. 16.9.2015 (85 let)
    Garches, Hauts-de-Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1961 Puits aux trois vérités, Le

TV seriály

2009 Chabada (TV seriál)
1982 L'académie des 9 (TV seriál)
1976 L'homme en question (TV seriál)
1966 Tilt (TV seriál)
1965 Dim Dam Dom (TV seriál)
1963 Raisins verts, Les (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 C à vous (TV pořad)
2006 Ce soir (ou jamais!) (TV pořad)
On n'est pas couché (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)
La fête de la chanson française (TV pořad)
2004 Les années Pompidou (TV pořad)
1998 Tapis rouge (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
1975 Apostrophes (TV pořad)
Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
Numéro un (TV pořad)
Système 2 (TV pořad)
1972 Grand échiquier, Le (TV pořad)
1968 À bout portant (TV pořad)
1967 D'hier et d'aujourd'hui (TV pořad)
1966 Bienvenue (TV pořad)
Gala de l'Unicef (TV pořad)
1965 Palmarès des chansons, Le (TV pořad)
1957 Discorama (TV pořad)
1954 La joie de vivre (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky