foto

Šigeki Kaneko

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Poslední slib (TV film)
2008 24 Jikan Atatamemasu ka? Shippu Doto Konbini-den (TV film)
Puropôzu dai sakusen special (TV film)
2007 Zázrak vánoční noci

TV seriály

2019 Ore no hanaši wa nagai (TV seriál)
2018 Momikešite fuju (TV seriál)
2017 Boku, unmei no hito desu (TV seriál)
2016 Keidži bareríno (TV seriál)
Sekai iči muzukašii koi (TV seriál)
2014 Kjó wa kaiša jasumimasu (TV seriál)
2013 Summer Nude (TV seriál)
2009 Voice: inoči naki mono no koe (TV seriál)
2008 Med a čtyřlístek (TV seriál)
2007 Propózu daisakusen (TV seriál)
2005 Kiken na Aneki (TV seriál)
2004 Division 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky