foto

Christophe Duthuron

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Brice 3
2014 Zákeřná pomluva (TV film)

TV seriály

2013 Direction générale de la VDM (TV seriál)
1999 Un gars, une fille (TV seriál)

TV pořady

2013 Le débarquement (TV pořad)
1987 Nulle part ailleurs (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Stará garda

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Stará garda

Host

TV pořady

2007 Un jour, un destin (TV pořad)
2006 On n'est pas couché (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky