foto

Tošio Terada

  • nar. 11.7.1959 (59 let)
    Suginami-ku, Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Gold woman (TV film)
Kuroi Jukai (TV film)
Sayonara Debussy: Pianist Tantei Misaki Yôsuke (TV film)
2015 Raia no inori
Tensai Tantei Mitarai: Nankai Jiken File (TV film)
2014 Tokyo ni Olympics o Yonda Otoko (TV film)
2013 Nijushi no Hitomi (TV film)
Šikacuši: džoó no hóigaku (TV film)
2012 Kuruma Isu de Boku Na Sora wo Tobu (TV film)
2010 Vyjednávačka
2009 Door to Door (TV film)
Koshonin SP (TV film)
2008 Arigato Champi (TV film)
Tókjó daikúšú (TV film)
2007 Hanaikusa (TV film)
Hissatsu Shigotonin 2007 (TV film)
Marathon (TV film)
Shinjitsu no Shuki BC-kyu Senpan Kato Tetsutaro: Watashi wa Kai ni Naritai (TV film)
Zou no Hanako (TV film)
2006 Yubisaki de Tsumugu Ai (TV film)
2004 Chichi no Umi, Boku no Sora (TV film)
2003 Tenshi no kiba
1997 Happy People
1991 Nashledanou mami

TV seriály

2017 Doctor-X 5 (TV seriál)
2016 Dukutá X: gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
Seto'uči šónen jakjú dan (TV seriál)
2014 Doctor X: Gekai Daimon Mičiko 3 (TV seriál)
2013 Doctor-X 2 (TV seriál)
Kumo no Kaidan (TV seriál)
Mayonaka no Panya-san (TV seriál)
2012 Doctor X: Gekai daimon mičiko (TV seriál)
Higašino Keigo misuterízu (TV seriál)
W no higeki (TV seriál)
2011 Control: hanzai šinro sósa (TV seriál)
IS: Otoko demo onna demo nai sei (TV seriál)
Inu o Kau to Iu Koto (TV seriál)
2010 Teppan (TV seriál)
2009 Hissatsu Shigotonin 2009 (TV seriál)
Koshonin 2 (TV seriál)
2008 Kôshônin (TV seriál)
2006 Kemonomichi (TV seriál)
2005 Ruri no šima (TV seriál)
2003 Egao no hósoku (TV seriál)
Modoken Quill no Issho (TV seriál)
2002 Double Score (TV seriál)
Nurseman (TV seriál)
2001 R-17 (TV seriál)
2000 Tsugumi e... (TV seriál)
1999 Labyrinth (TV seriál)
1998 Change (TV seriál)
Nanisama! (TV seriál)
1997 Garasu no kucu (TV seriál)
1996 Good Luck (TV seriál)
1993 Jealousy (TV seriál)
Nichiyo wa Dame yo (TV seriál)

TV pořady

2007 Ruri no shima supesharu 2007: Hatsukoi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace