foto

Jean-Pierre Fayer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2014 Autopsie d'un mariage blanc (TV film)
Être
2013 Surveillance (TV film)
2011 Bas les coeurs (TV film)
Saïgon, l'été de nos 20 ans (TV film)
2010 La vie devant soi (TV film)
2009 Clara, une passion française (TV film)
Entre deux ombres (TV film)
2008 Seule (TV film)
2007 New délire
2006 Comment lui dire (TV film)
Jeanne Poisson, markýza de Pompadour (TV film)
2005 3 jours en juin (TV film)
2004 La nourrice (TV film)
1998 Dame du jeu, La

TV seriály

2017 Vzkazy mrtvých (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2015 La vie devant elles (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Vzkazy mrtvých (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2011 Signature (TV seriál)
2007 Oubliées, Les (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace