foto

Martine Millou

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2015 Envers et contre tous (TV film)
Mes grand-mères et moi (TV film)
2012 Un crime oublié (TV film)
2011 Nuit du réveillon, La (TV film)
2009 Entre deux ombres (TV film)
2008 Falešné obvinění (TV film)
2006 Le serment de Mado (TV film)
Mademoiselle Gigi (TV film)
2004 Nicolas au pays des âmes (TV film)
2001 Des nouvelles des enfants (TV film)
1999 Mort d'un conquérant (TV film)

TV seriály

1998 Louis la Brocante (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky