foto

François Staal

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Maddy E(t)cheban (TV film)
2019 Meurtres à Lille (TV film)
2018 Roches Noires (TV film)
2017 Peur sur la Base (TV film)
2015 Les fusillés (TV film)
2014 La guerre des ondes (Radio Londres 1943-1944) (TV film)
2013 Chlap na hlídání (TV film)
Manon Lescaut (TV film)
2012 Cent pages blanches (TV film)
L'Homme de ses rêves (TV film)
2011 Résidence, La (TV film)
2010 Camus (TV film)
2008 Home Sweet Home
Hon na zločince (TV film)
Paní z Monsoreau (TV film)
2007 Divine Émilie (TV film)
Dombais et fils (TV film)
2006 Par la grande porte (TV film)
Porte-bonheur, Le (TV film)
Sarah Bernhardt: Une étoile en plein jour (TV film)
2005 Bel Ami (TV film)
Colomba (TV film)
Ohnivé inferno (TV film)
2004 Fonte des neiges, La (TV film)
Lune rousse (TV film)
Robinsonnes, Les (TV film)
Smrtící řasa (TV film)
2003 Aurélien (TV film)
2002 Petit homme (TV film)
2001 L'Affaire Kergalen (TV film)
Le royaume des Rapiats
Un homme à défendre (TV film)
2000 Le Coeur à l'ouvrage
1998 Chaos technique (TV film)
Jeanne et le loup (TV film)
1993 Arène
1992 Enfants du naufrageur, Les
1991 Les dents de ma mère

TV seriály

2010 La commanderie (TV seriál)
2007 Confidences (TV seriál)
2002 Malone (TV seriál)
1997 Combats de femme (TV seriál)
Vertiges (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Seconde B (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lundi en histoires (TV seriál)
2005 À livre ouvert (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky