foto

Angus Mackay

  • nar. 15.7.1926
    Birmingham, West Midlands, Anglie, Velká Británie
  • zem. 8.6.2013 (86 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Portrét dámy
1991 Král Ralph
1990 Býčí oko
1987 Nastražte uši
1986 Profesore, jdete pozdě!
1980 Rozbité zrcadlo
1977 Jubilee
1973 Steptoe and Son
1972 Osudová hlídka
1971 Percy
Quest for Love
Revenge
1968 Tajný obřad
1965 Drahoušek
1964 Zpropadená kariéra
1961 His and Hers

TV seriály

1993 If You See God, Tell Him (TV seriál)
1990 Making News (TV seriál)
One Foot in the Grave (TV seriál)
1989 Alexei Sayle's Stuff (TV seriál)
1988 Thin Air (TV seriál)
1986 Hot Metal (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Howard's Way (TV seriál)
1984 Chance in a Million (TV seriál)
Perla v koruně (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
The Life and Times of David Lloyd George (TV seriál)
1980 Can We Get on Now, Please? (TV seriál)
Flesh and Blood (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Rings on Their Fingers (TV seriál)
1977 Profesionálové (TV seriál)
Šílenec (S01E01)
The Sunday Drama (TV seriál)
The Velvet Glove (TV seriál)
1976 Victorian Scandals (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 The Pallisers (TV seriál)
1973 Nobody Is Norman Wisdom (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
The Dragon's Opponent (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Edwardians, The (TV seriál)
Golden Bowl, The (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
1970 Man at the Top (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Tyrant King, The (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Quick Before They Catch Us (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1967 NBC Experiment in Television (TV seriál)

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace