foto

Peter Kellerhals

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1995 Ex (TV film)
1994 Tödliches Netz (TV film)
1993 Klippen des Todes (TV film)
1989 Jede Menge Schmidt (TV film)
1988 Trouble im Penthouse (TV film)
1985 Der Fehler des Piloten (TV film)
1981 Pinups und ein heißer Typ
1980 Únos aut
1979 Plechový bubínek
Povídky z Vídeňského lesa
1978 Moritz, lieber Moritz
1971 Gebissen wird nur nachts
1970 Das Stundenhotel von St. Pauli
1969 Rat' mal, wer heut bei uns schläft...?

TV seriály

1993 Die Trotzkis (TV seriál)
Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1991 Hütte am See, Die (TV seriál)
1985 Via Mala (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky