foto

Mariko Fudži

  • nar. 18.6.1955 (64 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sošite dare mo inakunatta (TV film)
2015 Saigo no šónin (TV film)
2014 Akai reikyûsha 33: Sotobakomachi ga shinda (TV film)
2013 Džóiuči: hairjó cuma šimacu
Jouiuchi - Hairyou Tsuma Shimatsu (TV film)
2011 Kasha
2008 Yagyu Ichizoku no Inbo (TV film)
2001 Taxi Driver no Suiri Nisshi 15 (TV film)
1995 Abe ichizoku (TV film)
Sayonara Nippon!
1992 Kancubaki
1990 Endless night (TV film)
1989 Hissatsu supesharu: Haruichiban shigoto hito, Kyoto e iku yamiuchi hito no nazo no shuryo! (TV film)
Šasó
1988 Meitantei Kindaiči Kósuke Series 8: Sacudžinki (TV film)
1987 Jošiwara endžó
Kuroi doresu no onna
1986 Uhohho tankentai
1985 Kiken na onnatači
Usugešó
1983 Modori-gawa
Namidabashi
1980 Dareba
Gendži monogatari (TV film)
Tenpjó no iraka
1979 Anne Frank Monogatari: Anne no nikki to dówa jori (TV film)
1977 Kitamura Toukoku: Waga fuyu no uta

TV seriály

2018 Sego-don (TV seriál)
2017 Teinen džoši (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.07 (S05E07)
OPE.01 (S05E01)
2016 Cook Keibu no bansankai (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.09 (S04E09)
2015 Dekin no onna (TV seriál)
2014 Hanako to Anne (TV seriál)
Hanasaku ašita (TV seriál)
2013 Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
LAST OPE. (S02E09)
OPE.8 (S02E08)
OPE.6 (S02E06)
další epizody (6)
2012 Irjú sósa 2 (TV seriál)
2011 Tempest (TV seriál)
2009 Rindžó (TV seriál)
2006 Tsunagareta Ashita (TV seriál)
2002 Omija-san (TV seriál)
2000 Eien no Ko (TV seriál)
1998 Aishi suginakute yokatta (TV seriál)
Yanchakure (TV seriál)
1997 Glass no Kamen (TV seriál)
1995 Kindaichi Shonen no Jikenbo (TV seriál)
1992 Ude ni oboe ga ari (TV seriál)
1991 Taiheiki (TV seriál)
1990 Kamija Gendžiró torimono hikae (TV seriál)
1983 Tokugawa Iejasu (TV seriál)
Óoku (TV seriál)
1982 An-čan (TV seriál)
Fuyô no Hito (TV seriál)

Host

TV pořady

1986 Nippon Academy šó (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky