foto

Tóru Ócuka

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Onzoši boys (TV seriál)
2016 Higurashi no Naku Koro ni (TV seriál)
2015 Seišun tantei Haruja (TV seriál)
2014 GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
2013 Mačiiša Jumbo!! (TV seriál)
2012 GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Tokumei Tantei (TV seriál)
Šičó no mukudono (TV seriál)
2011 Ore no sora: keidži-hen (TV seriál)
2010 Asu no hikari o cukame (TV seriál)
Face Maker (TV seriál)
Jotei Kaoruko (TV seriál)
Massugu na Otoko (TV seriál)
2009 Ohitori sama (TV seriál)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi 4 (TV seriál)
2008 Last Mail (TV seriál)
2004 Homemaker (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky