foto

Kajsa Reingardt

  • nar. 22.6.1957 (63 let)
    Malmö, Skåne län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Flickan, mamman och demonerna
2006 Det är min tur nu
2005 Aphelium
Carambole
2002 Taurus (TV film)
2001 Besvärliga människor
1998 Das Frankfurter Kreuz (TV film)
1991 Ålder okänd (TV film)
1989 Fallgropen
1988 Sommarens tolv månader (TV film)
1986 Skånska mord - Esarparen (TV film)
Skånska mord - Yngsjömordet (TV film)
1984 Vargen (TV film)

TV seriály

2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Hotell Kantarell (TV seriál)
2004 Beck (TV seriál)
2003 Belinder auktioner (TV seriál)
Originalen (E06)
1998 S:t Mikael (TV seriál)
1995 Anmäld försvunnen (TV seriál)
1984 Träpatronerna (TV seriál)
1979 Våning för 4 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky