foto

Beverley Callard

  • nar. 28.3.1957 (63 let)
    Leeds, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Women of Coronation Street - a.z.

TV seriály

2003 Mile High (TV seriál)
1990 Cluedo (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Hell's Bells (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Láska a manželství (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Shades of Darkness (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2013 Šálek čaje s Victorií Wood (TV seriál)
2006 TV's 50 Greatest Stars (TV film) - a.z.
2003 Coronation Street Secrets (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Piers Morgan's Life Stories (TV pořad)
2008 All Star Mr & Mrs (TV pořad)
2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1997 Light Lunch (TV pořad)
1990 Stars In Their Eyes (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky