foto

Jane Danson

  • nar. 8.11.1978 (41 let)
    Bury, Greater Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sorceress
2001 Life After the Street (TV film)
1999 Wetty Hainthropp Investigates (TV film)
1998 Women of Coronation Street - a.z.

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
1997 Grand, The (TV seriál)
The History of Tom Jones, a Foundling (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1991 G.B.H. (TV seriál)
In Suspicious Circumstances (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2012 Paul O´Grady - Pro lásku psů (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Daybreak (TV pořad)
2008 All Star Mr & Mrs (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1991 Noel's House Party (TV pořad)
1990 Stars In Their Eyes (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky