foto

Keidži

  • nar. 21.1.1980 (39 let)
    Kijotake, Mijazaki, prefektura Mijazaki, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 High & Low The Movie 3 Final Mission
2016 HiGH&LOW THE MOVIE
ROAD TO HiGH&LOW
2015 Crossroad
2013 Shiawase ni Naru 3 Tsu no Kaimono (TV film)
2011 Akujotachi no Mesu (TV film)
2006 Bakkudansázu!

TV seriály

2019 Wataši danna o share šiteta (TV seriál)
2016 High & Low Season 2 (TV seriál)
2015 High & Low The Story of S.W.O.R.D. (TV seriál)
Wild Heroes (TV seriál)
Zannenna Otto (TV seriál)
2014 Bitter Blood (TV seriál)
2013 Muššu! (TV seriál)
Rasuto Shinderera (TV seriál)
Saikó no rikon (TV seriál)
2011 Namae o nakušita megami (TV seriál)
Watashi ga Ren'ai Dekinai Riyū (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky