foto

Gilles Amado

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Marius et Fanny (TV film)
1999 Notre-Dame de Paris (TV film)

TV seriály

2007 Soaperette (TV seriál)
1989 Les pique-assiettes (TV seriál)

TV pořady

2002 La grande école des fans (TV pořad)
1995 Si on chantait (TV pořad)
1992 Grand Opening of Euro Disney, The (TV pořad)
1990 Stars 90 (TV pořad)
1986 Enfoirés, Les (TV pořad)
Élection de Miss France (TV pořad)
1985 C'est encore mieux l'après-midi (TV pořad)
1984 Cocoricocoboy (TV pořad)
1962 Intervilles (TV pořad)

Střihačská filmografie

Filmy

1978 Ne pleure pas

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky