foto

Pierre Destailles

  • nar. 16.5.1909
    Paříž, Francie
  • zem. 31.3.1990 (80 let)
    Clayes-sous-Bois, Yvelines, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Les Michaud (TV film)
1983 Tajemství Selenitů
1981 Un chien de saison (TV film)
Ursule Mirouët (TV film)
1979 Avoir été (TV film)
Roméo et Baucis (TV film)
1975 Parlez-moi d'amour
1974 Krysy z temnot
La voleuse de Londres (TV film)
1969 Le mas Théotime (TV film)
1966 Écharpe, L´ (TV film)
1965 Misère et la gloire, La (TV film)
1963 Germinal
Un coup dans l'aile (TV film)
1961 Bras de la nuit, Les
1958 Clara et les méchants
Et ta soeur
1957 Filous et compagnie
1956 Ces sacrées vacances
1955 Boulevard du crime
Knock ou Le triomphe de la médecine (TV film)
Tant qu'il y aura des femmes
1954 Cadet Rousselle
Le Chevalier de la nuit
Pařížské předměstí
1953 Interdit de séjour
Légère et court vêtue
1951 Coq en pâte
Le voyage en Amérique
Les joyeux pélerins
Ma femme est formidable
Sous le ciel de Paris
Un grand patron
1950 Atomique Monsieur Placido, L'
Les femmes sont folles
Méfiez-vous des blondes
Un certain monsieur
1949 Branquignol
Millionnaires d'un jour
Mission à Tanger
Valse brillante
1948 Přehlídka ztraceného času
Suzanne et ses brigands
1946 Tombé du ciel

TV seriály

1987 Enquêtes Caméléon, Les (TV seriál)
1984 Des grives aux loups (TV seriál)
Les cerfs-volants (TV seriál)
1980 Histoires étranges (TV seriál)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1977 Ne le dites pas avec des roses (TV seriál)
1976 Poupée sanglante, La (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
Erreurs judiciaires (TV seriál)
1974 Histoires insolites (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1956 Famille Anodin, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace