foto

José Pulido

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1959 Las coronelas
México nunca duerme
1958 Maratón de baile
Plazos traicioneros
Ten Days to Tulara
1957 Cama de piedra, La
Marca de Satanás, La
Marca del cuervo, La
Tres pelonas, Las
1956 Bajo la influencia del miedo
La pequeña enemiga
Massacre
Mundo nuevo, Un
1955 La mujer X
1954 El águila negra en el tesoro de la muerte
Enmascarado de plata, El
La perversa
Los Fernández de Peralvillo
1953 El último Round
Había una vez un marido
1952 Ahí viene Martín Corona
Cuando los hijos pecan
Don Juan Tenorio
El enamorado
Ruiseñor del barrio, El
1951 Amor perdido
Buenas noches mi amor
Dicen que soy comunista
Los pobres van al cielo
Retorno al quinto patio
Salón de belleza
Una gallega baila mambo
¡Qué idiotas son los hombres!
1950 Amor no es negocio, El
Amor salvaje
Cuando el alba llegue
Cuatro contra el mundo
Sentencia
Yo quiero ser mala
1949 El charro del arrabal
Zorina
1948 Gángsters contra charros
La carne manda
La feria de Jalisco
Santa del barrio, La
1947 El amor de mi bohío
Flor de un día
Mujer
1946 Days of Buffalo Bill
El superhombre
1945 Escuadrón 201
Espinas de una flor
Song of Mexico
1944 Balajú
Cruel destino
El corsario negro
El rosario
Gran Hotel
Hotel de verano
Toros, amor y gloria
1943 Ave sin nido
Jorobado, El
Maravilla del toreo
María Eugenia
Misterioso señor Marquina, El
No matarás
Noches de ronda
Resurrección
Tierra de pasiones
Tormenta en la cumbre
1942 Baisano Jalil, El
Jesusita en Chihuahua
1937 Eterna mártir

Dokumentární

1955 Charro inmortal, El

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace