foto

Masami Horiuči

  • nar. 22.3.1950 (70 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Asa ga kuru
Cumi no koe
Monster SeaFood Wars
Šinigami cukai no džikenčó: Kugucuja kjoku
2019 Sóšiki no meidžin
Vamp
2016 Heartloss (TV film)
Oboreru Knife
Rip Van Winkle no hanajome
2015 Hatachi to ippiki (TV film)
Wagaja (TV film)
2014 Chikyû bôei mibôjin
Sukuitai!
2013 Seki Seki Ren Ren
2012 SP - Keishichou Keigoka 2 (TV film)
2011 Hômukamingu
2010 Hana no ato
2008 Akuerian eiji: Gekijô-ban
Baby's Breath
2007 FM89.3MHz
Šin Acui kabe
2005 Haha no iru bašo
Kabuto-Ô Bîtoru
Kidan
Ranpo jigoku
Ubume no natsu
2004 Tange Sazen: Hyakuman ryo no tsubo
2000 Nagai yume (TV film)
Uzumaki
1998 D-zaka no sacudžin džiken
Nazo no tenkousei
1993 Jissouji Akio kantoku sakuhin: Watashi, nandemo shimasu!
1992 Dialogue
1991 Chôkôsô hantingu
1990 Ultra Q: The movie – Hoši no densecu
1982 Akuma no heya
1977 Ore no sora
1975 Takehisa Jumedži monogatari: Koi suru
1973 Kaseki no mori

TV seriály

2020 Operation Z: Nihon hamecu, matta naši (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2019 Jadži x Kita: Ganso Tókaidóčú hizakurige (TV seriál)
Nagašime júdžó no júwaku (Mijako) (E11)
2017 Toga no Hito (TV seriál)
2016 Beppin-san (TV seriál)
Rip Van Winkle no Hanayome serial edition (TV seriál)
Suizokukan Garu (TV seriál)
2015 Boku no tsuma to kekkon shite kudasai (TV seriál)
Godan (TV seriál)
I'm home (TV seriál)
Kozure Shinbee (TV seriál)
Saikjó no futari (TV seriál)
2014 Dósósei (TV seriál)
Fujó no hito (TV seriál)
Henšin (TV seriál)
Kamen Raidâ Doraibu (TV seriál)
S - Saigo no Keikan (TV seriál)
2013 Itazura na Kiss: Love in Tokyo (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži 5 (TV seriál)
Neo Ultra Q (TV seriál)
Otenki Oneesan (TV seriál)
2012 Džun to ai (TV seriál)
Kodomo Keisatsu (TV seriál)
Nogaremono Orin 2 (TV seriál)
Omo ni naitemasu (TV seriál)
Perfect Blue (TV seriál)
Ten no Hakobune (TV seriál)
Tokyo Airport: Tōkyō Kūkō Kansei Hoanbu (TV seriál)
2011 Irjú sósa (TV seriál)
2008 Otokomae! (TV seriál)
2007 Ai no Meikyu (TV seriál)
2006 Izumo no Okuni (TV seriál)
Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
2001 3-nen B-gumi Kinpachi sensei 6 (TV seriál)
2000 Haččóbori no šičinin (TV seriál)
1998 Kagemuša Tokugawa Iejasu (TV seriál)
1986 Bjakkotai (TV seriál)
1982 Tóge no gunzó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky