foto

Taťjana Kabzistaja

  • nar. 13.7.1971 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Tot, kto rjadom (TV seriál)
2015 Naparnicy (TV seriál)
Ukradennaja svaďba (TV seriál)
Vzgljad iz prošlogo (TV seriál)
2014 Tureckij tranzit (TV seriál)
2013 Mstitěl (TV seriál)
2012 Věrnoje sredstvo (TV seriál)
2010 Vychožu těbja iskat (TV seriál)
2009 Šalnoj angel (TV seriál)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 5 (E05)
další epizody (5)
2007 Atlantida (TV seriál)
2005 Zona (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky