foto

Joy Shelton

  • nar. 3.6.1922
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 28.1.2000 (77 let)
    Surrey, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Barrister at Law (TV film)
1961 Anna Karenina (TV film)
Five Golden Hours
1954 Impulse
1951 Case for PC 49, A
1950 Midnight Episode
Once a Sinner
1948 Frieda (TV film)
No Room at the Inn
Uneasy Terms
1947 Mourning Becomes Electra
1945 Londýnská ulička
1944 Bees in Paradise
1943 Lidé jako my

TV seriály

1991 Paul Merton: The Series (TV seriál)
The Darling Buds of May (TV seriál)
1983 Don't Wait Up (TV seriál)
1981 Roots (TV seriál)
1973 Helen: A Woman of Today (TV seriál)
1963 The Human Jungle (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Somerset Maugham Hour (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace