foto

James Gaddas

  • nar. 17.6.1960 (59 let)
    Ragworth, Stockton-on-Tees, Durham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Girls' Night
Lidská bomba (TV film)
1997 Informátor
Stone Cold
1991 Černá svíce (TV film)
1990 Crossing to Freedom (TV film)
1987 Hazard srdcí (TV film)
1986 Hra na vraždu (TV film)
1985 Operation Julie (TV film)
1984 Last Day of Summer (TV film)

TV seriály

2010 Tracy Beaker Returns (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2005 Casualty @ Holby City (TV seriál)
Vincent (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Starhunter (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Grafters (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1995 Backup (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Camomile Lawn, The (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1991 Paul Merton: The Series (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
El C.I.D. (TV seriál)
Medics (TV seriál)
1989 Something for the Weekend (TV seriál)
1987 Wish Me Luck (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Late Starter (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
The Secret Servant (TV seriál)
1983 Seaview (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2004 Bad Girls: Most Wanted (TV film) - a.z.
2003 It Shouldn't Happen to a TV Actor (TV film)

Host

TV pořady

1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1990 Stars In Their Eyes (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace