foto

Solveig Ternström

  • nar. 17.7.1937 (83 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 I morgon var en dröm (TV film)
1988 Begriper du inte att jag älskar dig? (TV film)
1987 Paganini från Saltängen (TV film)
1984 Tryggare kan ingen vara (TV film)
1981 Pappa och himlen (TV film)
1977 Rajské místo
1971 Troll
1970 Ett dockhem (TV film)
Lyckliga skitar
1969 Skottet
1962 Raggargänget
1961 Lita på mej, älskling!
1959 Ryttare i blått

TV seriály

2008 Om ett hjärta (TV seriál)
1993 Morsarvet (TV seriál)
1984 Hur ska det gå för Pettersson? (TV seriál)
1977 Soldat med brutet gevär (TV seriál)
1970 Röda rummet (TV seriál)
1968 Bombi Bitt och jag (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1971 Troll
1970 Lyckliga skitar

TV seriály

1993 Morsarvet (TV seriál)

Host

TV pořady

1989 BingoLotto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky