foto

Heinz-Dieter Sasse

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Rosamunde Pilcher: Nebezpečný příboj (TV film)
2010 Poslední patriarcha (TV film)
Ve stínu koňských stájí (TV film)
2009 Láska z Benátek (TV film)
Léto na Islandu: Osudové shledání (TV film)
2008 Italien im Herzen (TV film)
2007 Dámy z Parkalle (TV film)
Zamilované léto (TV film)
2006 Afrika: Návrat ztracené lásky (TV film)
Láska jejího života (TV film)
2002 Die Fabelhaften Schwestern (TV film)
Hra osudu (TV film)
2001 Jetzt bin ich dran, Liebling! (TV film)
2000 Eine Liebe auf Mallorca 2 (TV film)
1999 Das Verbotene Zimmer (TV film)
Eine Liebe auf Mallorca (TV film)
1995 Mutter mit 18 (TV film)
1993 Mord danach, Ein (TV film)
Rotlicht (TV film)
1991 Únos Rickiho Forstera (TV film)
1987 Klette, Die (TV film)

TV seriály

2008 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Svatyně smrti (E01)
2007 Inga Lindström (TV seriál)
Víkend v Söderholmu (E20)
Koně z Katarinabergu (E19)
2006 Der Ferienarzt (TV seriál)
Der Ferienarzt ... in der Toskana (S03E01)
Charlotte Link (TV seriál)
Die Täuschung (E08)
2005 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Plachetnice lásky (S01E61)
Das Traumschiff (TV seriál)
Burma / Myanmar (E51)
Omán (E49)
2004 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Cesty lásky (S01E53)
Das Traumschiff (TV seriál)
Austrálie (E46)
2003 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Plamen lásky (S01E49)
Das Traumschiff (TV seriál)
Tichomoří (E45)
Zambie (E44)
2002 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Šťastná náhoda (S01E44)
Das Traumschiff (TV seriál)
Thajsko (E43)
2001 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Děti štěstěny (S01E40)
Růže z Kerrymoru (S01E38)
Das Traumschiff (TV seriál)
Mexiko (E39)
2000 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Rozervaná srdce (S01E35)
Das Traumschiff (TV seriál)
Seychely (E38)
Neuseeland (E36)
Bali (E35)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
Das Traumschiff (TV seriál)
Tahiti (E34)
Namibia (E33)
1998 Správná dvojka (TV seriál)
Das Bombenspiel (E09)
Das Traumschiff (TV seriál)
Jamaica/Galapagos (E32)
Argentinien (E31)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Mordlust (E06)
Das Traumschiff (TV seriál)
Karibik (E30)
1994 Správná dvojka (TV seriál)
Smíšená dvouhra (E01)
1993 Das Traumschiff (TV seriál)
Das Hongkong (E23)

Herecká filmografie

TV seriály

2004 Inga Lindström (TV seriál)
Vítr nad skalisky (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky