foto

William Tarmey

  • nar. 4.4.1941
    Ardwick, Manchester, Anglie, Velká Británie
  • zem. 9.11.2012 (71 let)
    Tenerife, Kanárské ostrovy, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Women of Coronation Street - a.z.
1997 Coronation Street: Viva Las Vegas!
1983 Král Lear (TV film)

TV seriály

1982 Union Castle (TV seriál)
1980 Glamour Girls, The (TV seriál)
1979 Danedyke Mystery, The (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2002 Screen Tests of the Stars (TV film)
1995 Heroes of Comedy (TV seriál)

Host

Dokumentární

2013 Šálek čaje s Victorií Wood (TV seriál)

TV pořady

2006 The ONE Show (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1982 Wogan (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1978 The South Bank Show (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace