foto

Bernard Wrigley

  • nar. 1948
    Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 SoulBoy
2001 Běhna (TV film)
Válka policajtů
1997 My Son the Fanatic
1996 Odpískáno
1986 Rita, Sue and Bob Too
1984 Soukromá slavnost
1979 Afternoon Off (TV film)
1978 Me! I'm Afraid of Virginia Woolf (TV film)
1972 Day Out, A (TV film)

TV seriály

2011 South Riding (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2008 Massive (TV seriál)
2007 It's Adam and Shelley (TV seriál)
2006 Shameless (TV seriál)
Baby (S03E03)
2003 The Royal (TV seriál)
2000 Fat Friends (TV seriál)
1999 Harbour Lights (TV seriál)
1998 Dinnerladies (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
1997 Soul Music (TV seriál)
1995 Coogan's Run (TV seriál)
1994 New Voices (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Packing Them In (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)
1986 Hideaway (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál) - a.z.
1981 Wood and Walters (TV seriál)
1980 Glamour Girls, The (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
1976 Yanks Go Home (TV seriál)
1974 Village Hall (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
Second City Firsts (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Home and Away (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comedy Connections (TV seriál) - a.z.
1998 The Best of British (TV seriál) - a.z.

Host

Dokumentární

2013 Šálek čaje s Victorií Wood (TV seriál)

TV pořady

2006 3 Minute Wonder (TV pořad)
2000 Victoria Wood with All the Trimmings (TV pořad)
1986 Kilroy (TV pořad)
1978 The South Bank Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace