foto

Janek Cingroš

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 BioBuddy

Režijní filmografie

Filmy

2016 BioBuddy

Dokumentární

2016 In Love We Trust

Hudební videoklipy

2019 Karel Gott a Charlotte Ella Gottová - Srdce nehasnou (hudební videoklip)
2017 Silverback: Prvomájový blues (hudební videoklip)
2015 Klára Kubištová: Santice (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2017 2084
Věčný kritik

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2016 In Love We Trust

Hudební videoklipy

2017 Silverback: Prvomájový blues (hudební videoklip)
2015 Klára Kubištová: Santice (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Dokumentární

2016 In Love We Trust

Hudební videoklipy

2015 Klára Kubištová: Santice (hudební videoklip)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2016 In Love We Trust

Střihačská filmografie

Hudební videoklipy

2015 Klára Kubištová: Santice (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky