foto

Šóta Jasuda

  • nar. 11.9.1984 (36 let)
    prefektura Hjógo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Scanner: Kioku no kakera o jomu otoko
2014 Eight Rangers 2
2013 Bašauma-san to Big Mouth
Naru Youni Narusa
2012 Eight Ranger
Mó júkai nante šinai (TV film)
2006 Jitensha Shonenki (TV film)

TV seriály

2016 Fragile (TV seriál)
2014 Naru jó ni naru sa (TV seriál)
2013 Yako Kanransha (TV seriál)
2012 Dragon Seinendan (TV seriál)
Papadoru! (TV seriál)
2009 ROMES: kúkó bógjo šisutemu (TV seriál)
2008 Yasuko to Kenji (TV seriál)
2003 Chocolat (TV seriál)
2000 Kowai Nichiyobi 2000 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky