foto

Catherine Epars

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Anna M.
Kandidát
Výstřel
2003 C'était pas la guerre
2002 Nepřítel
2000 Sladká smrt
1997 Přítel mého syna (TV film)
1993 Écrivain public, L'
1992 Faux rapports

TV seriály

2013 Pátrací oddělení (TV seriál)
In memoriam (S07E01)
2009 Pigale (TV seriál)
2008 Seconde chance (TV seriál)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace