foto

Papaija Suzuki

  • nar. 29.6.1966 (53 let)
    Higašikurume, Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gekijô-ban Kamen Raidâ Jiô Ôvâ Kwôtsâ
2015 Eiga Čibi Maruko-čan: Italia kara kita šónen
2013 Mizuki Šigeru no gegege no kaidan (TV film)
2012 Ai to Makoto
2009 Goro's Bar (TV film)
Kamogawa horumó
2008 Five (TV film)
Hitmaker: aku jú monogatari (TV film)
2007 Hîto airando
2005 Operetta tanuki goten

TV seriály

2010 Keitai deka: Zenigata Jui (TV seriál)
Toraburuman (TV seriál)
2009 Tenčidžin (TV seriál)
2008 Mirai kóši Meguru (TV seriál)
Tókjó šódžo (TV seriál)
2007 Kira kira kenshûi (TV seriál)
Kétai keidži zenigata kai (TV seriál)
2004 Fantasma (TV seriál)
Kanodžo ga šindžatta (TV seriál)
2003 Bidžo ka jadžú (TV seriál)
Kokoro (TV seriál)
2002 Tókjó niwacuki ikkodate (TV seriál)
2001 Kangei! Dandžiki goikkó-sama (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2004 Fantasma (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 AKB48 Show! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky