foto

Seiki Nagahara

  • nar. 18.4.1964 (56 let)
    Ósaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Furiko
Oh! Father
2011 Inu no kubiwa to korokke to
Manzai gyangu
2007 Obachan Chippusu
2004 Paččigi!
2003 Get Up!
1994 Butó no teió 2

TV seriály

2015 Icucuboši tourist: Saikó no tabi, goannaišimasu (TV seriál)
Wakaretara Suki na Hito (TV seriál)
2014 Ao no Umi (TV seriál)
Isharyo Bengoshi (TV seriál)
2011 Kare, otto, otoko tomodachi (TV seriál)
2001 Hitori ja nai no (TV seriál)
1988 Tantei! Naito sukûpu (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky