foto

Tomohiko Jamašita

  • nar. 20.5.1964 (55 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Jami no haguruma
2016 Kao (TV film)
Micuja Seizaemon zandžicuroku
2015 Onmjódži (TV film)
2009 Nene (TV film)
2008 Yagyu Ichizoku no Inbo (TV film)

TV seriály

2016 Denšiči toriminičó (TV seriál)
Tačibana Noboru seišun tebikae (TV seriál)
2014 Nezumi, Edo o haširu (TV seriál)
Tsuma wa, Kunoichi ~Saishusho~ (TV seriál)
2013 Kumokiri Nizaemon (TV seriál)
2009 Hissatsu Shigotonin 2009 (TV seriál)
Maid Deka (TV seriál)
2003 Ooku 3 (TV seriál)
2002 Kaidan hyaku monogatari (TV seriál)
Omija-san (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky