foto

Mitch Schauer

  • nar. 18.12.1955 (63 let)
    Tulsa, Oklahoma, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1985 Pound Puppies, The (TV film)
Star Fairies (TV film)

TV seriály

1995 Freakazoid! (TV seriál)
1994 Red Planet (TV seriál)
1990 Bobkův svět (TV seriál)
1988 Garfield a přátelé (TV seriál)
1985 Scooby-Doo a 13 duchů (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Hulk: Where Monsters Dwell
2015 Marvel's Super Hero Adventures: Frost Fight! (TV film)

TV seriály

2009 Super Hero Squad Show, The (TV seriál)
1997 Popletové (TV seriál)
The Angry Beavers (TV seriál)
1988 Garfield a přátelé (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1997 The Angry Beavers (TV seriál)
1995 Freakazoid! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace