foto

Alicia Montoya

  • nar. 25.1.1920
    Mexico City, Mexiko
  • zem. 17.8.2002 (82 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 De muerte natural
1994 Tesoro de Clotilde, El
1992 Lolo
1987 Dům Bernardy Alby
1984 Historia de una mujer escandalosa
1982 La casa de Bernarda Alba
San Juan de Dios es Jalisco
1979 Discoteca es amor
1977 Viaje por una larga noche
1976 Chicano
1975 Trenza, La
1972 Inocente, La
Me he de comer esa tuna
1971 Una vez, un hombre...
1970 La viuda blanca
Prohibido
Vida de Chucho el Roto, La
1969 Impuras, Las
Santa
1968 Maestra inolvidable, La
No hay cruces en el mar
1967 Damiana y los hombres
1966 El Santo proti marťanské invazi
1965 El pueblo fantasma
Texano, El
Tres farsantes, Los
1964 Este amor sí es amor
Furia en el Edén
1963 Corazón de niño
Los amigos Maravilla en el mundo de la aventura
1962 La tórtola del Ajusco
Los amigos Maravilla
Los falsos héroes
Me dicen el consentido
1961 Chicas casaderas
El duende y yo
Teresa
1960 Quinceañera
1959 Mujeres de fuego
1958 El farol de la ventana
Los Salvajes
1957 El Ataúd del Vampiro
El Vampiro
1956 Club de señoritas
Juventud desenfrenada
La fiera
Talpa
1955 Cadena de mentiras
1954 Desconocida, La
Me perderé contigo
1953 Divorcio, Un
Fruto de tentación
1952 Ley fuga
1945 ¡Qué verde era mi padre!
1939 Mujeres y toros
1938 Zandunga, La

TV seriály

2001 Diseñador ambos sexos (TV seriál)
2000 Abrázame muy fuerte (TV seriál)
1999 Serafín (TV seriál)
1998 Gotita de amor (TV seriál)
1997 Pueblo chico, infierno grande (TV seriál)
1996 Bendita Mentira (TV seriál)
La culpa (TV seriál)
1995 Retrato de familia (TV seriál)
1994 Imperio de cristal (TV seriál)
1993 Valentina (TV seriál)
1990 Alcanzar una estrella (TV seriál)
Amor de nadie (TV seriál)
1987 Quinceañera (TV seriál)
Victoria (TV seriál)
1986 Engaño, El (TV seriál)
Herencia maldita (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1979 Honraras a los tuyos (TV seriál)
Llama de tu amor, La (TV seriál)
Ángel Guerra (TV seriál)
1973 Entre brumas (TV seriál)
Miserables, Los (TV seriál)
1971 Velo de novia (TV seriál)
1970 Constitución, La (TV seriál)
1969 Muchacha italiana viene a casarse (TV seriál)
No creo en los hombres (TV seriál)
Sin palabras (TV seriál)
1968 Águeda (TV seriál)
1967 Estafa de amor (TV seriál)
Prohibido, Lo (TV seriál)
1966 Más fuerte que tu amor (TV seriál)
1965 Mentira, La (TV seriál)
Una mujer (TV seriál)
1963 La sombra del otro (TV seriál)

Dokumentární

1993 Memoria del cine mexicano

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky