foto

David Castañeda

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 El Chicano
Sicario 2: Soldado
1974 Los vampiros de Coyoacán
1973 Tigre de Santa Julia, El
1971 Superzan el invencible
1961 México lindo y querido
1959 Tres lecciones de amor

TV seriály

2015 Hráč (TV seriál)
Downtown Odds (E08)
2014 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Five (S01E05)
2012 Policajti z L. A. (TV seriál)
Legacy (S04E05)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Důvěřuj, ale prověřuj (S02E03)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Sally in the Alley (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace